aanbod

realiseer meer WINST & GROEI

Wij organiseren en optimaliseren de dagelijkse operatie zodat jij kan bouwen aan groei, winst en vrijheid. Juist wanneer er nog geen behoefte of budget is voor een full-time COO. 

COO Services

Je wilt bezig zijn met de groei van je bedrijf maar wordt opgeslokt door de dagelijkse operationele chaos. Wij regelen en optimaliseren jouw dagelijkse operatie zodat jij kan bouwen aan de groei van je bedrijf.
  Je hebt behoefte aan een ervaren en empathische sparringspartner op directieniveau. Wij zijn die partner zodat je inhoudelijk kan sparren over de groei van je bedrijf.
Je hebt behoeft aan een klankbord en een challenger van je ideeën maar je hebt nu niemand. Wij zijn als onderdeel van deze service jouw persoonlijk klankbord en challenger, met nieuwe ideeën en een frisse kijk.
  Je worstelt met het uitvoeren en delegeren van je operationele zaken terwijl je eigenlijk aan de groei wil werken. Met deze service heb je een betrouwbare uitvoerder het delegeren van je belangrijkste operationele zaken en beslissingen, zodat jij meer tijd overhoudt.

DE MOGELIJKHEDEN

Pay as you Go & Grow
Je abonnement is altijd op maat en op basis van je behoeften.
Vast, flexibel of een combinatie.

Flexibel abonnement

✓ Vast afgesproken of gemaximeerde kosten.

✓ Controle over je budget en besteed zoals jij het nodig hebt.

✓ Bedrijfsdashboard op maat, helpt je groei ambities 2x sneller te bereiken.Het Operatie Impact Canvas

Ben jij een mkb ondernemer of scale-up en wil je werken aan de groei van je bedrijf maar word je opgeslokt door de dagelijkse operationele chaos?
Laat mij de impact vaststellen op basis van jouw situatie en krijg antwoord op welke strategie voor jou het beste werkt, hoe jij je dagelijkse operatie kan regelen en optimaliseren zodat jij kan bouwen aan de groei van je bedrijf.
Daarnaast heb je direct inzicht waar jouw bedrijf of over twee jaar kan staan, mits je nu ingrijpt. Dan heb jij je zaken alvast goed voor elkaar!

Had ik dit maar 5 jaar eerder geweten.

Carolien Dingemans - XII waves

Jouw weg naar vrijheid.

Een e-book dat het lezen écht waard is. Ontdek hoe jij je bedrijf kan laten groeien, meer winst kan maken en hoe JIJ de vrijheid (terug) krijgt waar je ooit voor bent gaan ondernemen. Download nu het e-book.
√  16 Pagina’s met waardevolle nieuwe inzichten en systemen
  Inclusief hét unieke Operational Impact Canvas

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacy verklaring

Meer winst, meer vrijheid