Operatie-Impact-Canvas

Operatie impact canvas

Alles begint hier.
Eén overzicht
Eén roadmap
Naar een duurzaam groeiend bedrijf

Wat is het ‘Operations Impact Canvas’?

Het is vaak lastig te bepalen wat de volgende groei stap is met je bedrijf. Zeker wanneer je continue wordt opgeslokt door de dagelijkse operationele chaos. Waar moet je beginnen? Bij welke afdeling? En wie gaat dat dan doen?
Resultaat?
Lange avonden en nachten op kantoor, altijd e-mails en een burn-out op de loer. Is dit waarvoor je ondernemer bent geworden?
Ik geloof dat ondernemers ongelooflijk mooie dingen realiseren als ze de steun krijgen die ze nodig hebben. Elke grote visie wordt stap voor stap verwezenlijkt. Het Operations Impact Canvas helpt bij de operationele stappen inzichtelijk krijgen.
Klinkt haalbaar toch? Dat is het ook.
Geef mij inzicht in jouw business, jouw huidige bedrijfsprocessen, je team(s) en klanten. Dan laat ik je zien waar de dagelijkse operatie beter en anders kan.
In het Operations Impact Canvas beantwoord jij vragen over je business. Van hieruit doe ik onderzoek en presenteer een concrete roadmap voor de komende tijd die past bij jouw bedrijf. Op weg naar succes met inhoud.

HET 3 STAPPENPLAN

1. Interview.

Ik ga in gesprek met jou. Ik stel vragen, waardoor ik meer inzicht krijgen in jouw business. Dingen waar je normaal gesproken niet bij stil staat, maar die belangrijk zijn om over na te denken als je met jouw business wilt groeien.

2. Inzicht

Wij doen marktonderzoek, deskresearch en berekeningen en bekijken de mogelijkheden en laten zien op welke vlakken jij direct impact kunt maken en je dagelijkse operatie kunt verbeteren.

3. Roadmap naar succes.

Ik presenteer jou een duidelijke concrete roadmap naar succes. Ik laat zien op welke vlakken en onderdelen je optimaliseren om dit succes te behalen. Deze roadmap laat jouw bedrijf succesvol groeien.

“Mark is een persoon die een duidelijke visie heeft en weet waar de business naar toe moet. Daarnaast beschikt hij over veel creativiteit en draagt nieuwe oplossingen aan en komt verrassend uit de hoek. Stelt doelen, weet de organisatie aan te haken en gaat snel over tot executie. Daarbij verliest hij de beleving van klant en medewerkers niet uit het oog.”
Rob Nouwens
CCO NEP

Dit is het Operations Impact Canvas

Stel je voor dat je bedrijf gestroomlijnd is en geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie en omzet in slechts 6 uur. In deze 6 uur durende 1-op-1 intensieve mentoring zonder interrupties, krijg je een laser-focused tactisch inzicht in je bedrijfsstrategie, gaten en groeimogelijkheden. Je krijgt een ingevuld Operations Impact Canvas voor meer groei, winst en je vrijheid als ondernemer terug.
 

Dit is exact wat je krijgt

✓  Intake gesprek, plan deze nu!
✓  6 uur (Virtuele) meeting om met elkaar te gaan zitten met als enige doel te focussen op JOUW business, jouw doelen en jouw grote visie.
Gedetailleerde gespreksnotities, zodat je ze kunt raadplegen wanneer je maar wilt tijdens de implementatie.
✓  Jouw persoonlijke Operational Impact Canvas met details over de huidige gaten en hoe je die praktisch kunt dichten voor winstgevendheid en duurzaamheid van je bedrijf.
Top 3 aandachtsgebieden die het verschil voor je gaan maken
op maat gemaakte winnende roadmap
duidelijk inzicht waar jouw bedrijf of over twee jaar zal staan, mits je nu ingrijpt
een high-level strategisch plan
✓  Een follow-up gesprek van 30 minuten om ervoor te zorgen dat je de juiste acties onderneemt en om eventuele obstakels aan te pakken.
Klinkt dat goed?

WAAROM IK JOU HEEL GOED KAN HELPEN

Ik heb 25 jaar ervaring in het werken met enkele van ’s werelds grootste bedrijven en innovatieve startups. Als een echte Renaissance man heb ik gevarieerde en complementaire vaardigheden en ervaring, waaronder: business development, sales, IT-expertise, mentoring en consulting.
Enkele bekende namen uit mijn wereldwijde projecten zijn: Kaspersky, KPN, BMC Software en Microsoft. Bij deze laatste was een van mijn belangrijkste verantwoordelijken het helpen ontwikkelen van bedrijven in de Nederlandse markt. Ik heb  ook functies in house bekleed bij verschillende snelgroeiende bedrijven en heeft mijn eigen succesvolle (en minder succesvolle) ondernemingen gerund.

Het Operatie Impact Canvas

Alleen voor ondernemingen en met een omzet van >500k per jaar of scale-ups met groeikapitaal.
Plan het intake gesprek 
Plan je (virtuele) meeting in
Wij doen onderzoek en presenteren de resultaten

Garantie

Bij een eventuele vervolg samenwerking is deze dienst volledig GRATIS!
5/5

Had ik dit maar 5 jaar eerder geweten.

Carolien Dingemans - XII waves

Jouw weg naar vrijheid.

Een e-book dat het lezen écht waard is. Ontdek hoe jij je bedrijf kan laten groeien, meer winst kan maken en hoe JIJ de vrijheid (terug) krijgt waar je ooit voor bent gaan ondernemen. Download nu het e-book.
√  16 Pagina’s met waardevolle nieuwe inzichten en systemen
√  Inclusief hét unieke Operational Impact Canvas

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacy verklaring

Meer winst, meer vrijheid